opc_loader

Mosa Scenes

Mosa Scenes: betoverend mooie serie met 15x15 als basismaat

De tegels in de Mosa Scenes collectie zijn 15x15cm. Door deze afmeting vloeien de tegels optisch samen en sluiten de tegels naadloos op elkaar aan. Dit vormt een nieuw en groter geheel.
In een kleine ruimte biedt de tegelafmeting de mogelijkheid om een rijke opbouw van tinten en texturen te creëren. Grootschalige toepassingen profiteren ook van de tegelgrootte: het effect van de opschaling zorgt ervoor dat de kleuren nog beter lijken samen te vloeien. Er ontstaat een levendige diepte.

Mosa Scenes vanaf € 18,50 p/m2

Prijzen zijn o.a. afhankelijk van gewenste hoeveelheid, formaat en kleur
Wij stellen graag een offerte voor u op!

18,50 per m²
Kenmerken
Kleuren:
Vloertegel kleuren: White grey - Cool grey - Green grey - Dark anthracite - Mid beige - Warm ochre - Warm grey - Dark brown | Wandtegel kleuren: 27010 stonematt white - 27510 gloss white - 28010 stonematt warm white - 28510 gloss warm white
Formaten:
vloertegels 15x15 - wandtegels 15x15 - 15x30 - 30x30 - 30x60
Uitvoeringen:
Vlak (V) - Micro Relief (MR)
Merk:
Mosa
Serie:
Scenes
Genre:
natuurlijke texturen
Vloertegel:
Ja
Wandtegel:
Ja
Outdoor tegels leverbaar:
Nee
In showroom aanwezig:
Ja
Beschrijving

Mosa Scenes; 4 koele en 4 warme natuurtinten

De Mosa Scenes-collectie geeft een eigen karakter aan wand en vloer. Mosa Scenes bestaat namelijk uit acht kleurgroepen met vier verschillende texturen per kleurgroep in het formaat 15x15 cm. Bijpassende wandtegels zijn verkrijgbaar in de formaten 15x15 - 15x30 - 30x30 - 30x60. Door de tegel individueel of als mix van verschillende texturen toe te passen, wordt de scène als vanzelf gecreëerd. Deze eindeloze variatiemogelijkheden zorgen voor een krachtige kleurbeleving en meer diepte in de wand of vloer. De Mosa Scenes-collectie is ontwikkeld als karaktervolle, kosteneffectieve, functionele collectie. Het is een complete oplossing om efficiënt unieke ruimtes te creëren. Het MicroReliëf (MR-uitvoering) oppervlak is tevens voorzien van een onzichtbare antislip oppervlakte.

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items