opc_loader

Mosa

Tegelkorting kan u de Mosa tegels tegen zeer scherpe prijzen aanbieden, bent u benieuwd naar onze prijzen, dan kunt u hier een vrijblijvende offerte opvragen.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Mosa tegels; topkwaliteit van Nederlandse bodem, Tegelkorting is er trots dealer van dit innovatieve merk!

Mosa is een Nederlandse tegelproducent gevestigd in Maastricht. Hier worden de tegels ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Met respect voor anderen, de omgeving en materialen. Sinds 1883. Mosa is internationaal in beweging en denkt vooruit. Mosa heeft passie voor keramiek en vertaalt dit naar haar series. Hiermee stelt het bedrijf klanten in staat hun handtekening te zetten onder een ontwerp.  Een tijdloos en duurzaam gebouwontwerp dat moeiteloos de tand des tijds doorstaat, zodat ook toekomstige generaties ervan kunnen genieten.

Als een Nederlandse tegel fabrikant met meer dan 130 jaar ervaring biedt Mosa tegel van de unieke en onderscheiden concepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Met zijn opvallende, hoogwaardige en esthetisch tegels hoopt Mosa bij te dragen tot de architectonische ontwerpen van vandaag en morgen. Innovatie en design zijn onze kernwaarden. Bovendien, spant Mosa zich in voor de handhaving van de duurzame ontwerp en de productiepraktijken gebaseerd op de principes van Cradle-to-Cradle.