opc_loader

Marazzi

Tegelkorting is rechtstreeks importeur van Marazzi tegels en kan u zeer scherpe prijzen aanbieden, bent u benieuwd naar onze prijzen, dan kunt u hier een vrijblijvende offerte opvragen.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Marazzi tegels | Italiaans topmerk met bijna 200 prachtige tegelseries voor vloer en wand

Marazzi is wellicht het bekendste tegelmerk uit Italië en dat is niet voor niets, decennia lang worden vanuit Sassuolo tegels verzonden naar 140 landen, het is algemeen bekend dat Marazzi tegels levert van hoge kwaliteit, helemaal passend binnen de Italiaanse stijl, interieur en design. Daarnaast is Marazzi verantwoordelijk geweest voor belangrijke technologische proces- en ontwerpinnovaties in de keramische tegelindustrie, waarvan sommige belangrijke mijlpalen zijn geworden in de geschiedenis van de moderne keramiekwereld. In de afgelopen 5 jaar heeft Marazzi de productiecapaciteit verdubbeld, de oude fabriek helemaal gerenoveerd met nieuwe kantoren en showroom, Marazzi is helemaal klaar voor de toekomst.

Assortiment en series: 

Het assortiment van Marazzi voldoet aan alle huidige trends. Op de website wordt een verdeling gemaakt in ruimte, kleur, effect, formaat en type tegel. Met het Grande assortiment is het assortiment nog completer gemaakt met platen/tegels tot het formaat 162x324cm, verkrijgbaar in vele design.
De series Marazzi Block, Marazzi Memento, Marazzi Powder en de diverse Marazzi Treverk series zijn na hun introductie in een mum van tijd toppers geworden op de wereldwijde tegelmarkt, ook in Nederland zijn deze series bijzonder populair.
Bekijk het gehele assortiment van Marazzi: www.marazzi.it/collezioni
Tegelkorting levert het gehele assortiment van Marazzi, dit bestaat uit bijna 200 series, een deel van het assortiment kunnen we in onze showroom laten zien.

Interesse in Marazzi tegels?

Graag stellen wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hiervoor kunt u een offerte aavragen, ons bellen op 0162-320231 of een afspraak maken in onze showroom.
Tegelkorting levert ook alle merken sanitair, combineer tegels met sanitair voor een scherpe offerte voor uw complete badkamer en woonkamervloer