opc_loader

Keope

Tegelkorting is rechtstreeks importeur van Keope tegels en kan u zeer scherpe prijzen aanbieden, bent u benieuwd naar onze prijzen, dan kunt u hier een vrijblijvende offerte opvragen.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Keope tegels; producent van keramische tegels | Vele prachtige series in en om het huis

Keope is een Italiaanse tegelproducent die met grote zorg een gebalanceerd assortiment op de markt brengt. Keope bestaat sinds 1995 en is onderdeel van de grote Concorde Group, één van de meest toonaangevende tegelfabrikanten van de wereld. Hierdoor zit er veel kennis binnen het bedrijf en kan Keope een hoogwaardig programma aanbieden. inmiddels verlaar ieder jaar zo'n 5 miljoen vierkante meter de fabriek en de tegels worden verspreid over de gehele wereld.

Assortiment en series: 

Van 15x15 tot 120x278cm produceert Keope wand en/of vloertegels. De catalogus van Keope omvat vele collecties in verschillende effecten, stenen zijn wel de basis en sterkste inspiratie voor het bepalen van oppervlakken en texturen van de tegels voor de badkamer, keuken en outdoortoepassingen, later zijn beton, hout en marmer imitaities toegevoegd en het assortiment is inmiddels zeer compleet.  
Serie Keope Back en Keope Code zijn ware toppers in het programma van dit fraaie merk
Bekijk het gehele assortiment van Keope: Keope catalogus 2019
Tegelkorting levert het gehele assortiment van Keope

Interesse in Keope tegels?

Graag stellen wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hiervoor kunt u een offerte aavragen, ons bellen op 0162-320231 of een afspraak maken in onze showroom.
Tegelkorting levert ook alle merken sanitair, combineer tegels met sanitair voor een scherpe offerte voor uw complete badkamer en woonkamervloer