opc_loader

Italgraniti

Tegelkorting is rechtstreeks importeur van Italgraniti tegels en kan u zeer scherpe prijzen aanbieden, bent u benieuwd naar onze prijzen, dan kunt u hier een vrijblijvende offerte opvragen.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Italgraniti tegels | Enjoy the new surfaces experience!

Italgraniti is een dynamisch en innovatief bedrijf dat de afgelopen jaren aanzienlijk is uitgebreid dankzij een vooruitziende bedrijfsstrategie en aanzienlijke investeringen in avant-gardeproductietechnologieën. Het resultaat is een compleet assortiment van hoogwaardige tegelproducten, welke altijd up-to-date is met de trends in de markt. De Italgraniti Group is een dynamisch en innovatief bedrijf welke de laatste tijd een aanzienlijke uitbreiding heeft ondergaan, hierdoor is het een zeer aantrekkelijke producent voor de nederlandse tegelmarkt.

Assortiment en series: 

Het assortiment van Italgraniti is in lijn met de huidige trends.
De series Italgraniti Spatula en Italgraniti Nordic Stone zijn na hun introductie snel erg populair geworden door een fraaie uistraling en kleuren, ook in Nederland zijn deze series bijzonder populair.
Bekijk het gehele assortiment van Italgraniti Group: www.italgranitigroup.com.
Tegelkorting levert het gehele assortiment van Italgraniti

Interesse in Italgraniti tegels?

Graag stellen wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hiervoor kunt u een offerte aavragen, ons bellen op 0162-320231 of een afspraak maken in onze showroom.
Tegelkorting levert ook alle merken sanitair, combineer tegels met sanitair voor een scherpe offerte voor uw complete badkamer en woonkamervloer