opc_loader

Flaviker

Tegelkorting is rechtstreeks importeur van Flaviker tegels en kan u zeer scherpe prijzen aanbieden, bent u benieuwd naar onze prijzen, dan kunt u hier een vrijblijvende offerte opvragen.

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

Flaviker vloeren, tegels, keramische tegels, mozaiek | Vintage Future

Flaviker is ingeworteld in de keramische geschiedenis en dit heeft de intereassante visie op de productie van professionele tegels opgeleverd. Flaviker produceert indoor en outdoor keramische tegels voor wereldwijde verwerking, architecten lopen weg met dit merk, het complete programma heeft eigentijdse eigenschappen en wordt gekenmerkt door een verfijnde en minimalistische esthetiek.  

Creativiteit en pragmatisme, innovatie en kwaliteit zijn de waarden waaruit Flaviker de wereld wil voorzien van uitstekende keramiekproducten, die voldoen aan de behoeften van een dynamische en zich snel ontwikkelende markt. Flaviker collecties komen uit een analyse van de nieuwste trends, omgezet in een eigentijds design, deze nieuwe ontwerpoplossingen zijn en perfect evenwicht tussen moderniteit en traditie.

Het enthousiasme en optimisme die Flaviker en haar werknemers iedere dag laat zien heeft grote resultaten opgeleverd. Namelijk een zeer fraai assortiment met vele interessante series, producten van hoge technische en esthetische kwaliteit, het resultaat van een voortdurend onderzoek in de beste traditie van MADE IN ITALY, een groene manier van tegelproductie. De liefde en aandacht voor mens en milieu tref je aan in de groene ziel van Flaviker die het hoge technologische niveau combineert met respect voor de natuur, in overeenstemming met de hoogste normen in de industrie.

Assortiment en series: 

Het assortiment van Flaviker is in lijn met de huidige trends.
De series Flaviker BackstageFlaviker Urban ConcreteFlaviker Dakota en Flaviker NO_W zijn na hun introductie in een mum van tijd toppers geworden op de wereldwijde tegelmarkt, ook in Nederland zijn deze series bijzonder populair.
Bekijk het gehele assortiment van Flaviker Ceramiche: www.flavikerpisa.it/en/collections
Tegelkorting levert het gehele assortiment van Flaviker Pi.Sa

Interesse in Flaviker tegels?

Graag stellen wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hiervoor kunt u een offerte aavragen, ons bellen op 0162-320231 of een afspraak maken in onze showroom.
Tegelkorting levert ook alle merken sanitair, combineer tegels met sanitair voor een scherpe offerte voor uw complete badkamer en woonkamervloer