opc_loader

Emil

Tegelkorting is rechtstreeks importeur van Emil tegels en kan u zeer scherpe prijzen aanbieden, bent u benieuwd naar onze prijzen, dan kunt u hier een vrijblijvende offerte opvragen.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Emil Ceramica tegels | Tiles for Live

De EMIL Group is een van de grootste tegelfabrikanten van Italië. 30.000 m2 tegels worden per dag geproduceerd en uitgeleverd aan 70 landen, hierdoor is de Emil Group één van de grootste keramische producenten ter wereld. Emil staat voor State-of-the-Art en gegarandeerde kwaliteit in de beste Italiaanse traditie. Emil Caeramica voldoet aan de behoeft van consumenten door wereldwijd een breed en compleet te vermarkten en dat al ruim 50 jaar!

Kwaliteit is altijd het belangrijkste speerpunt binnen Emil tegels, de productie en productinnovaties zijn de sleutels die leidend zijn in ivesteringen en productontwikkeling, een groot Research & Developement team staat klaar als 'creative workshop', waar ideeën en ervaringen gecombineerd worden met de nieuwste technologiën om zo het mooiste assortiment aan te kunnen bieden.

Assortiment en series: 

Ruim 25 collecties biedt Emil momenteel aan, mooi onderverdeeld in de diverse effecten. Hoofdzakelijk biedt Emil vloertegelseries ofwel porcellanato tegels genoemd, de series zijn uitgebreid en naast de vloer ook zeker als wandtegel toe te passen, hiermee kunnen de tegels ideaal toegeast worden als woonkamervloer, maar ook in badkamers, toiletten, keuken en de speciale outdoor tegels kunnen ook buiten doorgelegd worden.
Serie Emil Kotto en Emil On Square zijn ware toppers in het programma van dit fraaie merk
Bekijk het gehele assortiment van Emil Ceramica: www.emilgroup.it/en/collections/
Tegelkorting levert het gehele assortiment van Emil

Interesse in Emil Ceramica tegels?

Graag stellen wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hiervoor kunt u een offerte aavragen, ons bellen op 0162-320231 of een afspraak maken in onze showroom.
Tegelkorting levert ook alle merken sanitair, combineer tegels met sanitair voor een scherpe offerte voor uw complete badkamer en woonkamervloer