opc_loader

Caesar

Tegelkorting is rechtstreeks importeur van Caesar tegels en kan u zeer scherpe prijzen aanbieden, bent u benieuwd naar onze prijzen, dan kunt u hier een vrijblijvende offerte opvragen.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Caesar tegels voor wand en vloer

Sinds 1988 is CAESAR synoniem voor hoogwaardig keramiek van Italiaanse origine, een perfecte mix van technologie, prestaties, functionaliteit en esthetiek dat een toepassing vindt in uw woonkamer of badkamer maar ook voor industriële bedrijven. De passie voor keramiek en voornamelijk porseleinen tegels is de kernwaarde van het creëren en produceren van het gehele assortiment, wat ruim 2000 items omvat. De stijl wordt door Caesar mooi samengevat als 'Material Culture', die is afkomstig uit meer dan 30 jaar ervaring en innovatie op het gebied van hoogwaardig italiaans keramische tegels, een garantie voor kwaliteit en zeer fraaie producten.

Door onze slimme inkoop kunnen we Caesar tegels zeer voordelig aanbieden met een kortingspercentage tot wel 50%

Assortiment en series: 

Natuurlijke bronnen van inspiratie, zoal hout, steen en marmer samen met de hedendaagse stedelijke looks, zoals cement, metaal en kleur zijn de brons van het assortiment Caesar tegels. Marmer en Terrazzo-effect zorgen voor een tijdloze elegantie, houteffect creëert charme en authemticiteit, Steeneffecten bieden een mooie mogelijkheid om de rauwe kanten van de natuur in huis te halen, betontegels vormen de basis voor een gave designlook, urban style is te creëren met de metallook van Caesar.
Serie Caesar Arthis, Caesar Slab en Caesar Vibe zijn ware toppers in het programma van dit fraaie merk
Bekijk het gehele assortiment van Caesar Ceramiche: www.caesar.it/piastrelle-gres-porcellanato/
Tegelkorting levert het gehele assortiment van Caesar

Interesse in Caesar Ceramiche tegels?

Graag stellen wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hiervoor kunt u een offerte aavragen, ons bellen op 0162-320231 of een afspraak maken in onze showroom.
Tegelkorting levert ook alle merken sanitair, combineer tegels met sanitair voor een scherpe offerte voor uw complete badkamer en woonkamervloer