opc_loader

41zero42

Tegelkorting is rechtstreeks importeur van 41zero42 tegels en kan u zeer scherpe prijzen aanbieden, bent u benieuwd naar onze prijzen, dan kunt u hier een vrijblijvende offerte opvragen.

Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

41zero42 vloertegels; Another vision for ceramic design

Tegelfabrikant 41zero42 staat bekend om zijn geavanceerde tegelontwerpen die haar verleidelijke schoonheid verlenen aan een indrukwekkend interieur. Of het nu voor de badkamer, keuken of zelfs uw woonkamer is, vloertegels creëren een gevoel van ruimte, waardoor eindeloze creatieve mogelijkheden mogelijk zijn. Tegels zijn niet langer een tastbaar oppervlak, ze zijn de esthetiek van een aantrekkelijk ontwerp. Met een aantal stijlen en unieke formaten staan 41zero42 tegels nu centraal in elk ontwerp.

Krijg de look en feel van vloertegels met steenlook die een ongeëvenaarde warmte en schoonheid geven aan uw keuken, badkamer, woonkamer of buitenruimte. Geef uw vloeren een high-end uiterlijk van natuursteen met alle voordelen van porseleinen tegels. Creëer visuele interesse voor uw ontwerp door uw tegel bijvoorbeeld in een visgraatpatroon te leggen. Een visgraat-tegelpatroon is geweldig voor het toevoegen van directe impact op uw vloeren of muren, waardoor een gewone ruimte er buitengewoon uit ziet!

Assortiment en series: 

41zero42 heeft een uniek assortiment, er wordt veel belang gehecht aan het concept en de samenhang tussen de verschillende series. Series en kleuren kunnen vaak ook heel goed gecombineerd worden.
Serie 41zero42 Mate en 41zero42 Otto zijn ware toppers in het programma van dit fraaie merk
Bekijk het gehele assortiment van 41zero42: https://www.41zero42.com/collezioni/.
Tegelkorting levert het gehele assortiment van 41zero42

Interesse in 41zero42 tegels?

Graag stellen wij een aantrekkelijke offerte voor u op. Hiervoor kunt u een offerte aavragen, ons bellen op 0162-320231 of een afspraak maken in onze showroom.
Tegelkorting levert ook alle merken sanitair, combineer tegels met sanitair voor een scherpe offerte voor uw complete badkamer en woonkamervloer