opc_loader

---------------------------

Retourneren van tegels of annuleren van bestellingen is alleen mogelijk indien onze toeleverancier hieraan ook zijn medewerking verleent. Eventuele kosten hiervoor zullen worden doorberekend. 

---------------------------

Tegels worden in grote producties geproduceerd, iedere productie krijgt een eigen tintnummer, die kan afwijken van iedere andere productie. Geretourneerde tegels kunnen dan na verloop van tijd niet meer besteld worden. Aangezien Tegelkorting als verkopende partij verplicht is om een tegel uit 1 productie/tint uit te leveren worden verliezen de tegels dus vrijwel al hun waarde en kunnen alleen als restpartij verkocht worden. In verband met de productie in tinten is het voor het mooiste resultaat verstandig om ruim genoeg te bestellen, het is namelijk teleurstellend en vervelend als net uw tint/productie niet meer leverbaar is.

---------------------------

14 dagen zichttermijn - recht van retour - wettelijke bedenktijd:

Deze wetgeving is niet van toepassing op onze bestellingen. U plaatst geen webshopbestelling, maar accordeert een door ons speciaal opgestelde offerte, waarop een verwijzing staat naar onze Algemene en leveringsvoorwaarden.

---------------------------

---------------------------