opc_loader
Mosa

Mosa tegels; topkwaliteit van Nederlandse bodem, Tegelkorting is er trots dealer van dit innovatieve merk!

Mosa is een Nederlandse tegelproducent gevestigd in Maastricht. Hier worden de tegels ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Met respect voor anderen, de omgeving en materialen. Sinds 1883. Mosa is internationaal in beweging en denkt vooruit. Mosa heeft passie voor keramiek en vertaalt dit naar haar series. Hiermee stelt het bedrijf klanten in staat hun handtekening te zetten onder een ontwerp.  Een tijdloos en duurzaam gebouwontwerp dat moeiteloos de tand des tijds doorstaat, zodat ook toekomstige generaties ervan kunnen genieten.

Als een Nederlandse tegel fabrikant met meer dan 130 jaar ervaring biedt Mosa tegel van de unieke en onderscheiden concepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Met zijn opvallende, hoogwaardige en esthetisch tegels hoopt Mosa bij te dragen tot de architectonische ontwerpen van vandaag en morgen. Innovatie en design zijn onze kernwaarden. Bovendien, spant Mosa zich in voor de handhaving van de duurzame ontwerp en de productiepraktijken gebaseerd op de principes van Cradle-to-Cradle.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Andere serie?

Tegelkorting levert alle series van Mosa, gegarandeerd van A-kwaliteit en 1ste keuze. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij stellen voor u een zeer aantrekkelijke aanbieding samen.

Combineer uw offerte aanvraag met Sanitair en u bent nóg voordeliger uit

  • Nieuw bij Tegelkorting: 41zero42 tegels
  • ABK tegelvloeren
  • Cotto d\\\\\\\'Este logo
  • La Fabbrica tegels
  • Porcelanosa wand- en vloertegels
  • RAK tegels voor wand en vloer
  • Terratinta vloertegels