opc_loader
Flaviker

Flaviker vloeren, tegels, keramische tegels, mozaiek.

Flaviker Backstage, Flaviker Urban Concrete en Flaviker Dakota zijn na hun introductie in een mum van tijd toppers geworden op de tegelmarkt, ook in Nederland en bij Tegelkorting zijn deze series zeer gewild. Door een slimme inkoop kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden, bent u ook voor Flaviker tegele gevallen, neem dan contact met ons op!

Creativiteit en pragmatisme, innovatie en kwaliteit zijn de waarden waaruit Flaviker de wereld wil voorzien van uitstekende keramiekproducten, die voldoen aan de behoeften van een dynamische en zich snel ontwikkelende markt. Flaviker collecties komen uit een analyse van de nieuwste trends, omgezet in een eigentijds design, deze nieuwe ontwerpoplossingen zijn en perfect evenwicht tussen moderniteit en traditie.

Het enthousiasme en optimisme die Flaviker en haar werknemers iedere dag laat zien heeft grote resultaten opgeleverd. Namelijk een zeer fraai assortiment met vele interessante series, producten van hoge technische en esthetische kwaliteit, het resultaat van een voortdurend onderzoek in de beste traditie van MADE IN ITALY, een groene manier van tegelproductie. De liefde en aandacht voor mens en milieu tref je aan in de groene ziel van Flaviker die het hoge technologische niveau combineert met respect voor de natuur, in overeenstemming met de hoogste normen in de industrie.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Overige series van Flaviker:

Cityline, Forward, Over, Place_2B Aspen, Place_2b Dublin, Supreme.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe aanbieding

  • Nieuw bij Tegelkorting: 41zero42 tegels
  • ABK tegelvloeren
  • Cotto d\\\\\\\'Este logo
  • La Fabbrica tegels
  • Porcelanosa wand- en vloertegels
  • RAK tegels voor wand en vloer
  • Terratinta vloertegels