opc_loader

---------------------------

De levering van Tegelkorting

---------------------------

  • Wij bezorgen onze producten in heel Nederland en in het buitenland.
  • Iedere levering kost standaard € 50,-
  • Wij leveren altijd in overleg, u bepaalt de afleverdag, in de weekenden kunnen wij niet bezorgen.
  • De meeste transporteurs werken met een track&trace systeem, zodat u de zending kunt volgen.
  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product avonds wordt bezorgd.
  • Tegelkorting is verantwoordelijk voor de levering en zal ook de manier van verzenden bepalen.
  • Het is altijd aan de chauffeur om te bepalen tot waar uw levering bezorgd kan worden. Dit hangt volledig af van de grootte van de levering en uw ontvangstsituatie. Houdt er dus rekening mee dat transport naar binnen voor uw rekening is, tegels wegen tot ca 25kg per m2
  • Afwijkende of supplementaire kosten voor statiegeldpallets, grootformaatpallets (bv 300x100cm tegels), waddeneilanden, stadscentra, bezorgingen naar buitenland kunnen aan u doorberekend worden, deze treft u dan op de offerte aan, tenzij bv het afleveradres op dat moment nog niet bij ons bekend is.

------------------------------

Reclamaties

---------------------------

Indien u bij ontvangst manco’s of schade constateert dient u dit aan te merken op de door u te ondertekenen (elektronische) vrachtbrief en vervolgens meteen aan ons te melden. Na ontvangst van de goederen dient u deze binnen 48 uur te controleren op overige zichtbare schades en manco's. Deze geconstateerde schade of manco dient u binnen 48 uur na levering aan ons te melden via e-mail. Het melden van een manco of breuk ontslaat u niet tot de verplichting om het complete factuurbedrag binnen de gestelde termijn aan ons te voldoen. Bij meldingen inzake manco's en/of schade buiten de hierboven vermelde termijn van 48 uur zijn we mede afhankelijk van de medewerking van onze toeleveranciers. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om uw melding zo snel en volledig mogelijk af te handelen.

---------------------------

---------------------------